Circular innovations in plastics
100% recycling

Netwerkbijeenkomst

Terugblik op onze eerste netwerkbijeenkomst op 1 september 2021

De ochtend bestond uit diverse interviews met de Circular Plastics Alliance partners, gepresenteerd door Ruth van Stagecontent en gefilmd door Business Vision.

Na de ochtendsessie en lunch gaan alle Circular Plastics Alliance partners in de Alliance bodywarmer op de fiets naar onze partner Kivo Recycling. Maar eerst met de hele groep op de foto onder het logo bord.

Een van de nieuwe Circular Plastics Alliance leden is Business Vision. De doelstelling van Business Vision is om via een YouTube-serie een platform te bieden aan duurzame, circulaire en innovatieve bedrijven. Voor onze netwerkdag hebben wij Business Vision diverse interviews met de Alliance partners laten filmen. Hierover later meer.

Na ons bezoek aan Kivo Recycling op de fiets naar de haven van Volendam waar 4 botters klaar lagen. De zeilwedstrijd kon nu beginnen.

Wij kijken terug op een bijzondere en succesvolle dag die we nog kunnen herbeleven door de mooie aftermovie, klik hier om mee te kijken!

Wil je meer informatie over Circular Alliance? Of ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van Circular Alliance? Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden voor de nieuwsbrief