Circular innovations in plastics
100% recycling

Beursdeelname partners

Eindelijk mogen er weer beurzen gehouden en bezocht worden! De focus op duurzaamheid is belangrijk en wordt ook op de stands van onze partners uitgestraald. We laten je enkele impressies zien van de betrokkenheid van onze Circular Plastics Alliance partners.

Op de prachtige stand van onze partner Fresco Flowers op de Trade Fair in Aalsmeer, werd ook aandacht besteed aan hun inzet voor duurzaamheid. Het verpakken van de rozen in de gerecyclede recyfolie en het inzamelen van de folie in de CircularBag.
Partner Hygiene Products stond recent op de A&A beurs in Dusseldorf. De kleurrijke stand toonde diverse duurzame producten. Hygiene Products liet ook zien trots te zijn als partner van Circular Plastics Alliance.
Onze partner Kras Recycling toonde uiteraard onze CircularBag op hun stand. Kras Recyling zamelt alle bloemenfolies in en verwerkt alles tot nieuwe grondstoffen voor hergebruik. De in recyfolie verpakte rozen van Fresco Flowers gaven een fleurig tintje.

Wil je meer informatie over Circular Alliance? Of ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van Circular Alliance? Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden voor de nieuwsbrief