Toegevoegde waarde

Lid worden van Circular Plastics Alliance is voor jouw bedrijf van grote toegevoegde waarde. Samen met onze partners zetten wij mooie stappen op het gebied van duurzaamheid. Ook jij kunt daarvan profiteren. Een lidmaatschap van Circular Plastics Alliance betekent dat jij weet welke duurzame en innovatieve oplossingen je kunt toepassen. En hoe je dat doet. Daarmee bespaar je kosten en verminder je je impact op het milieu.

Ook draagt je lidmaatschap bij aan jouw positieve imago als duurzaam bedrijf. Zo zet je eerdere stappen op het gebied van MVO kracht bij. De positieve impact die onze oplossingen hebben op jouw CO2-voetafdruk laten zien dat jij daadwerkelijk maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Circular Plastics Alliance heeft op verschillende manieren een belangrijke toegevoegde waarde. En dit op verschillende aspecten van de waardeketen:

  • Circular Plastics Alliance biedt oplossingen voor de volledige logistieke waardeketen. Van kwekers tot consumenten en ook B2B en B2C.
  • Wij werken met de beste ontwerpers, producenten, distributeurs, afvalinzamelaars en recyclingbedrijven. Daardoor kunnen we zowel duurzame ecologische als ook duurzame logistieke besparingen garanderen.
  • Alle circulaire technologieën voor het upcyclen en recyclen van plastic worden door onze Alliance ontwikkeld.
  • Circular Plastics Alliance is een wereldwijde speler met toonaangevende partners.
  • Wij bieden een compleet portfolio van circulaire oplossingen. Voor primaire en secundaire verpakkingen, maar ook voor transportverpakkingen. 
 

Daarbij hanteert Circular Plastics Alliance ambitieuze doelen. Wij streven ernaar dat 100% van al het verzamelde en gerecyclede plastic volledig kan worden hergebruikt. Een ambitieus doel, dat ver uitstijgt boven het Plastic Pact NL (30% in 2025). Wij denken graag groots. En we geloven erin dat wij dit samen kunnen waarmaken.

wat doet Circular Plastics Alliance

ECOLOGY & ECONOMY