Circular innovations in plastics
100% recycling

The Floriculture Sustainability Initiative (FSI)

Onlangs hebben wij ons met Circular Plastics aangesloten bij FSI (Floriculture Sustainability Initiative). FSI is een markt gedreven initiatief dat leden van de internationale sierteeltsector bij elkaar brengt. Tegen 2025 zullen FSI-leden voortbouwen op de vorderingen op het gebied van transparantie, verantwoorde productie en handel, positieve impact en verbetering in de sierteeltketen.

Wij sluiten hier met de duurzame circulaire initiatieven en producten van Circular Plastics naadloos op aan. Daarnaast hebben wij vanuit de Circular Plastics Alliance het doel om 25% te besparen op de logistieke keten en het verkleinen van de CO2 voetafdruk met 25% van onze aangesloten leden (uit diverse branches waaronder de sierteelt).

“Circular Plastics zet zich in voor het duurzaam hergebruik van schaarse grondstoffen en we hopen FSI-leden verder te informeren en te ondersteunen bij het streven naar 100% recycling van eenmalig te gebruiken materialen.” aldus Jaap Buis, directeur Circular Plastics.

Wil je meer informatie over Circular Alliance? Of ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van Circular Alliance? Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden voor de nieuwsbrief